Кандидат за общински съветник

Антон Иванов

Преференция №107.
66

Биография

Аз съм Антон Иванов и съм роден в Димитровград. Завършил съм висшето си образование в ПУ “Паисий Хилендарски” с професионално квалификационна степен магистър и специалност Българска филология през 1981 год. Имам дъщеря,която също е родена в Димитровград, но работи в Пловдив като лекар със специалност Клинична хематология.
Професионалният ми път е свързан с учителската професия като през годините съм работил като преподавател в ОУ”Алеко Константинов”, в Община Димитровград – отдел “Култура” и ПЕГ “Д-р Иван Богоров”. Вече 20 години съм директор на ОУ”Васил Левски”.
Като администратор на институцията съм участвал в разработването и изпълнението на образователни проекти, свързани с интеграцията на децата и учениците от етническите малцинства от 12 села по ОП “Развитие на човешките ресурси”/2007-2013/.
Осмислям свободното си време в село Брод,където имам овощна градина със 100 дръвчета.
Моята кауза е:С опита и знанията си да подпомогна развитието на образованието в община Димитровград!
Аз вярвам,че като общински съветник ще отстоявам за устойчивост на промените,свързани с образованието,за по-добра финансова и ресурсна подкрепа,за съдбата на училищата в променящия се живот и за бъдещето на младото поколение димитровградчани.
Силата да изберем верния път за успешността на промените в образованието!

Документи

Няма публикации.